Software voor certificering beheer

Met ons software pakket Qardia kunt u alle certificeringen binnen uw bedrijf beheren. Registraties, handboeken, meldingen en audits beheren vanuit één pakket. Als abonnement p/m online of geïnstalleerd bij u intern. Vereenvoudig uw certificering en maak het bereikbaar voor uw medewerkers. 

Wat is Qardia?

Qardia is een online software programma waarin uw handboek, acties en agendapunten voor de certificeringen VCA, HKZ, ISO, etc. beheerd kunnen worden. Ook het registreren van ongevallen, controles en personeelsgegevens kunnen door middel van dynamische formulieren worden opgeslagen.

Uitbreidbaar

In het pakket is de functionaliteit ingebouwd voor het zelf kunnen aanmaken van deze dynamische formulieren. Zo kunt u zelf nieuwe formulieren maken voor de registratie van feiten en gebeurtenissen die noodzakelijk of gewenst zijn voor certificeringen en proces beheer.

Het beheren van documenten is eenvoudig door u zelf uit te voeren. Maar ook voor uw advies bureau door gebruik te maken van het onderhoudsgedeelte van Qardia. Daarin kan het archief, beheer van gebruikers en documenten, aanmaken en wijzigen van formulieren geschieden.

Een goed beheersbare omgeving voor uw certificeringen, certificaten, projectgegevens, en die eenvoudig deelt met collega's of partner bedrijven en uw adviseur.

Image Description

Wat zijn de voordelen?

Qardia geeft u de controle, het overzicht en flexibiliteit bij het beheren van uw certificering of bedrijfsprocessen.

Wat zijn de voordelen t.o.v. de concurrentie:

  • Een lage TCO
  • ALLE certificeringen kunnen beheren
  • Gebruikers rechten per afdeling of verstiging
  • Snel ingericht
  • Online en telefonische support
  • Eén portal, ook voor uw medewerkers
  • Import van data uit andere pakketten*
  • Online of intern. IP beveiliging. Veilig dus!

Gebruikers vriendelijk

Het gebruik van Qardia Enterprise of Business is simpel en eenvoudig. Gebruikersgemak is bij de ontwikkeling een belangrijk punt geweest. Het pakket is al jaren bij diverse grote bedrijven en opleidingsinstituut getest en door ons verbeterd.

Hoe werkt het?

Qardia combineert documentmanagement met acties, een agenda en digitale formulieren. Hierdoor is Qardia het hart van uw managementsysteem zijn.

Eenvoud

Het pakket is gebruiksklaar in één dag, waarna uw of onze adviseur de inrichting voor u kan uitvoeren. Maar uiteraard is dat ook mogelijk voor uw zelf. Het gebruikersgedeelte is via een inlog bereikbaar, waar u uw handboek, acties en agenda punten eenvoudig kunt invoeren.

Via het onderhoudsgedeelte kunt u jaren vooruit plannen, dynamisch formulieren maken én gebruikers beheren. Gebruikers hebben rechten, voor b.v. verschillende afdelingen of verwerkingsrechten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons pakket Qardia? Neem dan contact op voor een goed gesprek!

Vraag een gesprek aan

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl