WerckPost

De grootste uitzender van NL in de visindustrie (en andere ook uiteraard), heeft in een al vroeg stadium aangeklopt om de planning, inzet van personeel én de informatie goed bij klanten te krijgen, te automatiseren.


In meerdere stappen hebben wij voor WerckPost dit gerealiseerd. De planning, per dag/dagdeel/week, moest snel kunnen uitgevoerd worden. Wijzigde vele malen per dag én moest snel aan de klant gecommuniceerd worden. Dat is gelukt, waarbij in 1 scherm heel overzichtelijk de planning continue (én dus snel) kon worden gewijzigd. 

Er moest gezocht kunnen worden op vaardigheden van personeel, de planning moet automatisch door gezet worden naar overmorgen. Ook het verlonen, huisvesting én transport van het personeel wordt in het systeem geregeld én georganiseerd.
Portfolio

Tijdsdruk

  • Om elke dag meer dan 2000 mensen bij 100+ bedrijven onder te brengen, was dit innovatieve systeem hard nodig. Bestaande software voor grootte uitzendbureau's hadden daarvoor niet de mogelijkheden. Die waren meer gericht op de back-office. Maar de klant staat bij WerckPost op de hoogste trede! 

    Bezoek WerckPost

Deel op:

Related items

Ten Napel Heiwerken

Maatwerk software

CosmeticTeam

Website

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl