Op maat gemaakte software

Voor als standaard software niet voldoet kiest U voor maatwerk software. Software die werkt zoals U het wilt en precies past in uw werkwijze. Op maat dus én in nauwe samenwerking met u en uw personeel gebouwd. Zij moeten er tenslotte mee werken!


Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van software voor bedrijven én andere software leveranciers. Het bouwen op basis van opensource programmeercode PHP (7) en werken met MySQL database omgeving, zorgt ervoor dat onze software altijd bij de tijd is!

Portfolio

U kunt in onze portfolio enkele reeds gerealiseerde pakketten bekijken van "op maat gemaakte software" voor bedrijven die hierdoor efficienter en veel meer werk aan konden dan voor de keuze van "maatwerk software". Het automatiseren van delen van uw werk of productieproces, buitenom de reeds beschikbare software, op een wijze die meer past bij uw werkwijze kan een zeer goede keuze zijn.

Portfolio maatwerk

Goed contact

Om te komen tot een goede werking en implementatie van de software is "goed contact" hebben met elkaar essentieel. Meedenken, praten over werkwijze en hoe die te verbeteren zorgt nog voor het daadwerkelijk bouwen tot een goed beeld van wat het resultaat moet zijn.

Neem contact met ons op voor een afspraak over de mogelijkheden voor uw bedrijf of probleem. En bekijk onze portfolio.

Vraag een gesprek aan

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl