Voor het ondersteunen van uw vragen, melden van fouten en wensen, hebben wij een handige tool ontwikkeld en beschikbaar gesteld. De Webmind Bug Reporter. Hiermee kunt u als klant van Webmind of Qardia, alle meldingen t.a.v. uw website of toepassing melden.

 

Gebruik
Deze meldingen worden door ons op volgorde van binnenkomst en prioriteit behandeld. U krijgt altijd de status van uw vraag of foutmelding, via e-mail retour. Zo bent u altijd op de hoogte. Het gebruik van de WBR (Webmind Bug Reporter) geeft duidelijkheid en voor ons overzicht van alle meldingen. Door middel van de door u ingestelde prioriteit behandelen wij de melding binnen 1 werkdag.

 

Toepassing
De WBR is van toepassing voor al onze klanten, mits de u daar als klant gebruik van wilt maken. Het is misschien overbodig als u een eenvoudige presentatie website bij ons host, maar als u een bijvoorbeeld een webshop heeft, is de WBR een nuttige tool voor support en ondersteuning door Webmind.

 

Aanvragen
U kunt, mits u klant bent, een aanvraag doen voor een login via ons webformulier. Deze aanvraag zal ook wederom via 1 werkdag worden behandeld.

 

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl