Vos Advies
Samen met Vos Advies hebben wij de VCA certificeringssoftware ontwikkeld. Ook op kwaliteitscontrole, ISO certificering trajecten en b.v. klanten onderzoek zijn zij een innovatieve partner. Heeft u vragen over uw certificering of advies nodig op bedrijfsproces niveau, bekijk dan de website van Vos Advies.

 

Meer informatie nodig, kijk op www.vosadvies.nl

 

RSH Computers
Zij leveren u de beste systeembeheerders en service, zodat uw netwerk en computers altijd up-to-date zijn. U wilt toch ook gewoon werken kunnen zonder ICT-zorgen. Tevens levert men telefonie, online back-up en hardware van HP. Een service contract zorgt ervoor dat elke week of maand (wat u wilt) alle updates, back-up en andere zaken gecontroleerd en bijgewerkt worden. Zonder slapeloze nachten.

 

Meer informatie nodig, kijk op http://www.rsh.nl

 

Vendorlease
Soms is de aanschaf van materialen een kostbare zaak. Vendorlease kan u helpen diverse materialen, machines of zelfs bedrijfspanden te leasen. Neem contact met hen op als u ook grote investeringen wilt doen, maar niet uw cash-flow wilt aantasten.

 

Meer informatie nodig, kijk op http://www.vendorlease.nl/

 

Rackspace
Een bedrijf uit Engeland, Londen, die zich alleen bezig houdt met server housing. Zo ook voor Webmind. Wij hebben een SLA waarmee wij u de beste service, uptime en back-up faciliteiten kunnen bieden. Men is Microsoft en Linux Redhat gecertificeerd. Ook wensen voor een eigen server, neem contact met onze verkoop op.

 

Meer informatie nodig, kijk op http://www.rackspace.com/

 

Korf Design
Voor de vormgeving van huisstijlen, drukwerk of product vormgeving hebben wij een samenwerking met Korf Design in Kampen. Korf Design werkt o.a. voor Sparta, Hema en Halfords. De huisstijl van Webmind is door hen ontwikkeld begin 2000 en bijgewerkt naar de huidige in 2005.

 

Meer informatie nodig, kijk op http://www.korfdesign.nl/

 

Sprenkeler


bureau voor communicatie & pr

 
Ieder bedrijf heeft op gezette tijden een goed stuk tekst nodig. U heeft tekst voor uw website nodig?  Of u bent niet tevreden over de tekst in de brochure? U wilt uw relaties op de hoogte houden door middel van een nieuwsbrief of uw medewerkers door middel van een personeelsblad. Maar wie gaat die tekst schrijven? Sprenkeler Communicatie en PR heeft de kennis en de capaciteit en  werkt hierin graag samen met u.

 

Sprenkeler Communicatie en PR is een no-nonsense bureau met een directe, doelgerichte aanpak. We zijn actief voor tal van opdrachtgevers.

 Kijk op haar vernieuwde website: http://www.sprenkeler-pr.nl/ 

Meer informatie nodig, neem contact op met Mevr. M. Sprenkeler, mobiel: 06 - 22 24 09 94

 

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl