Uw nieuwe website

Graag bouwen wij ook uw website of online shop! Want dat doen wij graag voor intensieve en veeleisende gebruikers van zakelijke websites. Ook de mogelijkheden daarbij voor maatwerk, zodat Uw klant nog beter online bediend kan worden.


Wij gebruiken ons eigen CMS 7 voor het beheer van Uw website. Veilig, snel én eenvoudiger dan menig gratis verkrijgbaar CMS. Wij hebben vooral voor snelheid gekozen, waarbij het CMS uitbreidbaar is met "op maat" mogelijkheden. Het is tevens een basis voor "maatwerk software", zodat snel een werkend pakket kan worden gebouwd.

Modules

 • Tekstpagina beheer
  Met afbeeldingen én bestanden. In te delen in blokken. Eenvoudig te linken en te bekijken.

 • Menu
  Hierin kunt u tekstpagina's en andere modules linken aan uw menu. 

 • Media
  beheer uw online bestanden, headers, foto album en portfolio.

 • Configuratie
  Talen beheer, eenvoudig toevoegen voor alleen bewerken óf het online plaatsen. Tekstcodes in ons CMS zorgen voor de correcte plaatsing van de gewenste taal

 • Webwinkel
  De webshop is praktisch en eenvoudig, maar toch zeer uitgebreid. Stel zelf uw aanbiedingen in of betalingsmogelijkheden, of kortingen, etc.

 • Nieuwsbrieven
  Iets eenvoudiger dan Mailchimp, maar zeker bruikbaar voor het informeren van uw klanten.
  PS leuk detail, U kunt o.a. cadeaus toevoegen als iemand zich heeft aangemeld!!

 • Nieuws & agenda
  Toon nieuwsberichten of uw agenda, zodat bezoekers én klanten altijd op de hoogte blijven.

Veiligheid en netwerk

Bij hosting van uw domein, zetten wij uw website altijd op HTTPS. Ook is uw domein met DNSSEC beveiligd tegen kwaadwillende figuren die uw domein of e-mail willen hacken.

Onze servers draaien met de laatste hardware (o.a. NVME-SSD's, 8th gen Intel Xeon en AMD EPYC processors) op een 1 Gbit netwerk! Met 14 dagen back-up, ook van uw website.

Portfolio

Contact

Uiteraard bent u nu benieuwd wat wij precies allemaal kunnen én wat de kosten zijn. Neem contact met ons op voor een presentatie en gesprek, want persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk.

Vraag een gesprek aan Vraag offerte aan

Netwerk meldingen

Contact Informatie

Adres
Het Spijk 16b
8321 WT Urk
Telefoon: 0527 - 686037
E-mail info@webmind.nl